Skip to main content
icon

Knekkebrød

Laktosefritt
Lav FODMAP

Knekkebrød

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Bland alle de tørre ingrediensene sammen i en bolle.
  2. Kok opp vann. Hell vann og olje over frøblandingen og rør godt sammen.
  3. Hell røren over på en stekeplate med bakepapir. Legg bakepapir over og trykk ut røren så tynn som mulig. Strø over litt flaksalt.
  4. Stek ved 150° i 50-60 minutter.
  5. Ta ut og bryt i biter. La knekkebrødene tørke.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

1 plate

  • 4

    dl

    solsikkekjerner

  • 2

    dl

    sesamfrø

  • 4

    dl

    gresskarkjerner

  • 2

    dl

    hele linfrø

  • 6

    dl

    maismel

  • 2

    dl

    rapsolje

  • 8

    dl

    kokende vann

  • 4

    ts

    salt

  • litt flaksalt til å strø over