Skip to main content
scones

Scones

Laktosefritt
Lav FODMAP

Scones

Laktosefritt

Lav FODMAP

Tips! Nydelig helgefrokost med nybakte scones: Server gjerne med en lagret ost, lemoncurd eller marmelade, agurk og litt rød pepper. En liten kopp kaffe eller te. Pasjonsfrukt og cantaloupemelon.

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 250 grader.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene sammen i en bolle.
  3. Del smøret i terninger og tilsett i melblandingen.
  4. Tilsett melk og rør sammen til en klissete deig.
  5. Form til en stor bolle og sett på et brett med bakepapir.
  6. Skjær et kryss på toppen og stek midt i ovnen i 10-12 minutter.
scones

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

4 stk.

  • 16

    dl

    glutenfritt mel

  • 4

    ts

    bakepulver

  • -7

    ts

    salt

  • 192

    g

    smør

  • 8

    dl

    laktosefri melk