Halloumi-stroganoff med karrismak
Low FODMAP
Superenkel hverdagsrett som passer til hele familien! Retten er både vegetarisk og snill mot magen.
Slik gjør du det
- Skjer halloumien i større terninger, og fres i halvparten av oljen på høy varme til den får farge. Løft opp og legg til side.
- Tilsett resten av oljen, og fres tomatpureen i et par minutter.
- Tilsett crème fraîche, karri og soyasaus, og bland inn halloumien. Kok opp og la det putre cirka 5 til 10 minutter under lokk. Smak til med salt og pepper.
- Server med kokt basmatiris og grønne bønner.
Ingredienser
- 400 g halloumi
- 2.5 dl laktosefri crème fraîche
- 3 ss tomatpuré
- 1 ts karri
- 0.5 ts japansk soya
- 2 ss rapsolje
- 3 stk dråper hvitløksolje og løkolje
- 1 krm salt og svart pepper