ibdinfo.no

Jeg er helsepersonell Jeg er ikke helsepersonell

ibdinfo.no

Forlat siden Bli på siden

Halloumi-stroganoff med karrismak

Low FODMAP

Halloumi-stroganoff med karrismak

Low FODMAP

Superenkel hverdagsrett som passer til hele familien! Retten er både vegetarisk og snill mot magen.

Slik gjør du det

  • Skjer halloumien i større terninger, og fres i halvparten av oljen på høy varme til den får farge. Løft opp og legg til side.
  • Tilsett resten av oljen, og fres tomatpureen i et par minutter.
  • Tilsett crème fraîche, karri og soyasaus, og bland inn halloumien. Kok opp og la det putre cirka 5 til 10 minutter under lokk. Smak til med salt og pepper.
  • Server med kokt basmatiris og grønne bønner.

Ingredienser

  • 400 g halloumi
  • 2.5 dl laktosefri crème fraîche
  • 3 ss tomatpuré
  • 1 ts karri
  • 0.5 ts japansk soya
  • 2 ss rapsolje
  • 3 stk dråper hvitløksolje og løkolje
  • 1 krm salt og svart pepper