Skip to main content
icon

Halloumi-stroganoff med karrismak

Lav FODMAP

Halloumi-stroganoff med karrismak

Lav FODMAP

Superenkel hverdagsrett som passer til hele familien! Retten er både vegetarisk og snill mot magen.

Slik gjør du det

  1. Skjer halloumien i større terninger, og fres i halvparten av oljen på høy varme til den får farge. Løft opp og legg til side.
  2. Tilsett resten av oljen, og fres tomatpureen i et par minutter.
  3. Tilsett crème fraîche, karri og soyasaus, og bland inn halloumien. Kok opp og la det putre cirka 5 til 10 minutter under lokk. Smak til med salt og pepper.
  4. Server med kokt basmatiris og grønne bønner.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 400

    g

    halloumi

  • 2.5

    dl

    laktosefri crème fraîche

  • 3

    ss

    tomatpuré

  • 1

    ts

    karri

  • 0.5

    ts

    japansk soya

  • 2

    ss

    rapsolje

  • 3

    stk

    dråper hvitløksolje og løkolje

  • 1

    krm

    salt og svart pepper