HALLOUMIWRAP MED AJVAR
Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP
Slik gjør du det
-
Forvarm ovnen til 200 grader. Del auberginen på langs og legg den sammen med chilien i en ildfast form med litt olivenolje. Stek i ovnen i 20-25 minutter.
-
Skjær paprikaen i små terninger. Bland paprika, aubergine (med skinn), chili, salt og olivenolje glatt i en blender eller med en stavmikser.
-
Bland paprikapasta, crème fraiche, salt og pepper. Hold ajvar-sausen kaldt. Skjær halloumi i skiver og stek den i tørr panne. Riv den ferske paprikaen og skjær strimler av squashen med en ostehøvel. Fordel halloumi, grønnsaker og ajvarsaus på tortillaene og brett sammen.
Ingredienser
- 0.5 stk aubergine
- 1 stk rød chillipepper
- 3 ss olivenolje
- 1.5 stk 2 syltet paprika (på glass)
- 3 stk laktosefri crème fraiche
- 150 g halloumi
- 1 stk paprika fersk (hvilken farge som helst)
- 1 stk squash
- 1 håndfull salatblader
- 4 stk tortillas, f.eks. spelt eller mais.
- salt
- nykvernet sort pepper