ibdinfo.no

Jeg er helsepersonell Jeg er ikke helsepersonell

ibdinfo.no

Forlat siden Bli på siden

HALLOUMIWRAP MED AJVAR

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

HALLOUMIWRAP MED AJVAR

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  • Forvarm ovnen til 200 grader. Del auberginen på langs og legg den sammen med chilien i en ildfast form med litt olivenolje. Stek i ovnen i 20-25 minutter.
  • Skjær paprikaen i små terninger. Bland paprika, aubergine (med skinn), chili, salt og olivenolje glatt i en blender eller med en stavmikser.
  • Bland paprikapasta, crème fraiche, salt og pepper. Hold ajvar-sausen kaldt. Skjær halloumi i skiver og stek den i tørr panne. Riv den ferske paprikaen og skjær strimler av squashen med en ostehøvel. Fordel halloumi, grønnsaker og ajvarsaus på tortillaene og brett sammen.

Ingredienser

  • 0.5  stk aubergine
  • 1  stk rød chillipepper
  • 3  ss olivenolje
  • 1.5  stk 2 syltet paprika (på glass)
  • 3  stk laktosefri crème fraiche
  • 150  g halloumi
  • 1  stk paprika fersk (hvilken farge som helst)
  • 1  stk squash
  • 1  håndfull salatblader
  • 4  stk tortillas, f.eks. spelt eller mais.
  • salt
  • nykvernet sort pepper