Skip to main content
icon

Halloumiwrap med ajvar

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Halloumiwrap med ajvar

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Del auberginen på langs og legg den sammen med chilien i en ildfast form med litt olivenolje. Stek i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Skjær paprikaen i små terninger. Bland paprika, aubergine (med skinn), chili, salt og olivenolje glatt i en blender eller med en stavmikser.
  3. Bland paprikapasta, crème fraiche, salt og pepper. Hold ajvar-sausen kaldt. Skjær halloumi i skiver og stek den i tørr panne. Riv den ferske paprikaen og skjær strimler av squashen med en ostehøvel. Fordel halloumi, grønnsaker og ajvarsaus på tortillaene og brett sammen.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 0.5

    stk

    aubergine

  • 1

    stk

    rød chillipepper

  • 3

    ss

    olivenolje

  • 1.5

    stk

    2 syltet paprika (på glass)

  • 3

    stk

    laktosefri crème fraiche

  • 150

    g

    halloumi

  • 1

    stk

    paprika fersk (hvilken farge som helst)

  • 1

    stk

    squash

  • 1

    håndfull

    salatblader

  • 4

    stk

    tortillas, f.eks. spelt eller mais.

  • salt

  • nykvernet sort pepper