VEGETARBOLOGNESE MED SQUASHPASTA
Hvis du vil at barna skal spise mer vegetarisk, er dette en god rett å starte med. Vegetardeig eller kjøttdeig – barna merker ingen forskjell!
Slik gjør du det
-
Finhakk vårløk og chili. Smelt litt smør i en panne, og fres vårløken og chilien raskt. Legg i vegetardeig og stek under omrøring til den blir smulete.
-
Rør i tomatpuré og fres i noen minutter. Tilsett hakkede tomater, salt, pepper, urter og grønnsaksfond. Rør om, og la det putre i cirka 10 minutter. Tilsett eventuelt 1 dl vann.
-
Tilsett fløte, og smak til med mer krydder, om du ønsker. La det putre i 6 til 8 minutter.
-
Kok opp vann i en kasserolle. Kutt opp squashen på lengden i strimler med en grønnsaksstrimler, ostehøvel eller potetskreller. Kok strimlene i 1 til 2 minutter, og hell av vannet.
-
Server vegetarbolognese med squashpasta, revet parmesan og en god salat.