Teriyakilaks med sesamfrø og pak choy
Low FODMAP
Pak choy er en asiatisk kålsort som du finner i grønnsaksdisken. Den ser ut som bladbete, men er litt mindre. Bruk gjerne de grønnere delene.
Slik gjør du det
- Kok ris etter anvisning på pakken. Sett ovnen på 225 grader.
- Legg laksefileten i en ovnsfast form. Hell teriyakisaus på hver filet og strø sesamfrø over. Stek i ovnen i 10 til 15 minutter avhengig av hvor gjennomstekt du vil ha laksen.
- Kutt pak choy i mindre biter og paprikaen i strimler. Fres paprikaen og pak choy i hvitløksolje i en stekepanne i cirka 5 minutter.
- Server laksen med basmatiris og pak choy.
Ingredienser
Teriyakilaks
- 4 stk laksefilet
- 1.5 dl teriyakisaus
- 3 ss sesamfrø
- 1 håndfull pak choy
- 1 stk rød paprika
- 1 ss hvitløksolje
Til servering
- 4 stk porsjon basmatiris