Skip to main content
icon

Teriyakilaks med sesamfrø og pak choy

Lav FODMAP

Teriyakilaks med sesamfrø og pak choy

Lav FODMAP

Pak choy er en asiatisk kålsort som du finner i grønnsaksdisken. Den ser ut som bladbete, men er litt mindre. Bruk gjerne de grønnere delene.

Slik gjør du det

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. Sett ovnen på 225 grader.
  2. Legg laksefileten i en ovnsfast form. Hell teriyakisaus på hver filet og strø sesamfrø over. Stek i ovnen i 10 til 15 minutter avhengig av hvor gjennomstekt du vil ha laksen.
  3. Kutt pak choy i mindre biter og paprikaen i strimler. Fres paprikaen og pak choy i hvitløksolje i en stekepanne i cirka 5 minutter.
  4. Server laksen med basmatiris og pak choy.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

Teriyakilaks

  • 4

    stk

    laksefilet

  • 1.5

    dl

    teriyakisaus

  • 3

    ss

    sesamfrø

  • 1

    håndfull

    pak choy

  • 1

    stk

    rød paprika

  • 1

    ss

    hvitløksolje

Til servering

  • 4

    stk

    porsjon basmatiris