ibdinfo.no

Jeg er helsepersonell Jeg er ikke helsepersonell

ibdinfo.no

Forlat siden Bli på siden

REKER I KOKOS OG KARRISAUS

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

REKER I KOKOS OG KARRISAUS

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  • Kok risen etter anvisning på pakken.
  • Finhakk paprika og stek i smør sammen med karri og kajennepepper. Tilsett tomatpuré, soyasaus og kokosmelk. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt om nødvendig.
  • Ta kjelen av varmen og rør inn rekene. Sett på lokket så de holder seg varme.
  • Server rekene med jasminris og gjerne en grønn salat.

Ingredienser

  • 4  håndfull jasminris
  • 1  stk rød paprika
  • 1  stk gul paprika
  • smør
  • 4  ts karri
  • 0.5  ts kajennepepper
  • 2  ss tomatpuré
  • 2  ts soyasaus
  • 4  dl kokosmelk
  • salt
  • 400  g skrellede reker