Skip to main content
icon

Reker i kokos og karrisaus

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Reker i kokos og karrisaus

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Kok risen etter anvisning på pakken.
  2. Finhakk paprika og stek i smør sammen med karri og kajennepepper. Tilsett tomatpuré, soyasaus og kokosmelk. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt om nødvendig.
  3. Ta kjelen av varmen og rør inn rekene. Sett på lokket så de holder seg varme.
  4. Server rekene med jasminris og gjerne en grønn salat.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 4

    håndfull

    jasminris

  • 1

    stk

    rød paprika

  • 1

    stk

    gul paprika

  • smør

  • 4

    ts

    karri

  • 0.5

    ts

    kajennepepper

  • 2

    ss

    tomatpuré

  • 2

    ts

    soyasaus

  • 4

    dl

    kokosmelk

  • salt

  • 400

    g

    skrellede reker