Skip to main content
icon

Panert fisk med remuladesaus

Laktosefritt
Lav FODMAP

Panert fisk med remuladesaus

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Panering 1: Ha cornflakes i en morter. Bland med mel, salt og pepper. Visp opp eggene. Vend fiskestykkene i egg og deretter inn i cornflakesblandingen. Stek i ett stek noen minutter på hver side.
  2. Panering 2: Bland maismel og salt. Pisk eggene. Vend glansen i mel, egg og kokosflak. Stek i en stekepanne noen minutter på hver side.
  3. Panering 3: Bland brødsmuler med salt og pepper. Pisk egget. Snu fisken brødsmuler, egg og parmesanost. Stek i ett stek noen minutter på hver side.
  4. Remuladesaus: Hakk sylteagurkene og rør sammen med crème fraiche og karri. Smak av med salt og pepper.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

Remuladesaus

  • 200

    g

    syltetagurk

  • 1.5

    dl

    laktosefri crème fraiche

  • 1

    ts

    karri

  • salt og sort pepper

  • 400

    g

    torsk

Panering 3 - parmesan

  • 2

    dl

    glutenfrie brødsmuler

  • salt og sort pepper

  • 2

    stk

    egg

  • 200

    g

    revet parmesanost

  • smør eller olje til steking

Panering 2- kokos

  • 1

    dl

    maismel

  • 1

    ts

    salt

  • 2

    stk

    egg

  • 1

    dl

    kokosmasse

  • smør eller olje til steking

Panering 1 - cornflakes

  • 2

    dl

    cornflakes

  • 1

    dl

    fint glutenfritt mel

  • salt og pepper

  • 2

    stk

    egg

  • smør eller olje til steking