PANERT FISK MED REMULADESAUS
Laktosefritt
Lav FODMAP
Slik gjør du det
-
Panering 1: Ha cornflakes i en morter.
Bland med mel, salt og pepper. Visp
opp eggene. Vend fiskestykkene i egg og
deretter inn i cornflakesblandingen. Stek i ett
stek noen minutter på hver side. -
Panering 2: Bland maismel og salt.
Pisk eggene. Vend glansen i mel, egg
og kokosflak. Stek i en stekepanne
noen minutter på hver side.
-
Panering 3: Bland brødsmuler med salt og
pepper. Pisk egget. Snu fisken
brødsmuler, egg og parmesanost. Stek i ett
stek noen minutter på hver side.
-
Remuladesaus: Hakk sylteagurkene og rør
sammen med crème fraiche og karri. Smak
av med salt og pepper.
Ingredienser
Remuladesaus
- 200 g syltetagurk
- 1.5 dl laktosefri crème fraiche
- 1 ts karri
- salt og sort pepper
- 400 g torsk
Panering 3 - parmesan
- 2 dl glutenfrie brødsmuler
- salt og sort pepper
- 2 stk egg
- 200 g revet parmesanost
- smør eller olje til steking
Panering 2- kokos
- 1 dl maismel
- 1 ts salt
- 2 stk egg
- 1 dl kokosmasse
- smør eller olje til steking
Panering 1 - cornflakes
- 2 dl cornflakes
- 1 dl fint glutenfritt mel
- salt og pepper
- 2 stk egg
- smør eller olje til steking