ibdinfo.no

Jeg er helsepersonell Jeg er ikke helsepersonell

ibdinfo.no

Forlat siden Bli på siden

PANERT FISK MED REMULADESAUS

Laktosefritt

Lav FODMAP

PANERT FISK MED REMULADESAUS

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  • Panering 1: Ha cornflakes i en morter.
    Bland med mel, salt og pepper. Visp
    opp eggene. Vend fiskestykkene i egg og
    deretter inn i cornflakesblandingen. Stek i ett
    stek noen minutter på hver side.
  • Panering 2: Bland maismel og salt.
    Pisk eggene. Vend glansen i mel, egg
    og kokosflak. Stek i en stekepanne
    noen minutter på hver side.
  • Panering 3: Bland brødsmuler med salt og
    pepper. Pisk egget. Snu fisken
    brødsmuler, egg og parmesanost. Stek i ett
    stek noen minutter på hver side.
  • Remuladesaus: Hakk sylteagurkene og rør
    sammen med crème fraiche og karri. Smak
    av med salt og pepper.

Ingredienser

Remuladesaus

  • 200  g syltetagurk
  • 1.5  dl laktosefri crème fraiche
  • 1  ts karri
  • salt og sort pepper
  • 400  g torsk

Panering 3 - parmesan

  • 2  dl glutenfrie brødsmuler
  • salt og sort pepper
  • 2  stk egg
  • 200  g revet parmesanost
  • smør eller olje til steking

Panering 2- kokos

  • 1  dl maismel
  • 1  ts salt
  • 2  stk egg
  • 1  dl kokosmasse
  • smør eller olje til steking

Panering 1 - cornflakes

  • 2  dl cornflakes
  • 1  dl fint glutenfritt mel
  • salt og pepper
  • 2  stk egg
  • smør eller olje til steking