Skip to main content
icon

Potet og purreløk suppe med fetaostkrem

Laktosefritt
Lav FODMAP

Potet og purreløk suppe med fetaostkrem

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Skrell potetene og kutt i små biter for kortere koketid.
  2. Skyll og del Brokkoli i mindre biter. Skyll purren og skjær i skiver. Fres purren i litt olje i et par minutter og bland deretter med brokkoli, poteter, vann og kraft. Kok til potetene er myke.
  3. Bruk en stavmikser og kjør til en suppe og smak til med salt og pepper.
  4. Bland cottage cheese og fetaost og smak til med urtesalt og pepper. Hell suppen i boller, tilsett cottage cheese-blandingen, dryss over med solsikkefrø og valgfrie urter.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

Suppe

  • 1

    kg

    poteter

  • 1

    stk

    purre, grønne del

  • 1000

    g

    brokkolibuketter

  • 1

    liter

    vann

  • 3

    ss

    løkfri grønnsaksbuljong

Ostekrem

  • 2

    dl

    laktosefri cottage cheese

  • 1

    stk

    fetaost

  • salt og pepper

  • 1

    klyper

    ristende solsikkefrø

  • noen friske urter