Skip to main content
icon

Pasta bolognese

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Pasta bolognese

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Skjær vårløken i strimler og stek i en stekepanne med litt olje.
  2. Tilsett kjøttdeigen og stek under omrøring. Tilsett hermetiske tomater, kalvefond, tomatpuré og krydder.
  3. Rør og la koke i ca 15 minutter.
  4. Skrell og riv gulrøttene grovt og kok opp med de siste 10 minuttene. Tilsett fløten og kok opp ytterligere 5 minutter. Smak til med salt.
  5. Serveres med glutenfri pasta
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 1

    stk

    vårløk, grønn del

  • 1

    ss

    hvitløksolje (kan sløyfes)

  • 400

    g

    kjøttdeig

  • 500

    g

    hermetiske tomater

  • 2

    ss

    kalvefond

  • 1

    ts

    soyaolje

  • 1

    ss

    tomtatpuré

  • 1

    ss

    tørket oregano

  • 1

    ss

    tørket basilikum

  • 1

    ts

    grovkvernet sort pepper

  • 0.5

    ts

    chilipulver (kan sløyfes)

  • 2

    stk

    gulrøtter

  • 1

    dl

    laktosefri matfløte (kan sløyfes)

  • salt