ibdinfo.no

Jeg er helsepersonell Jeg er ikke helsepersonell

ibdinfo.no

Forlat siden Bli på siden

PASTA BOLOGNESE

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

PASTA BOLOGNESE

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  • Skjær vårløken i strimler og stek i en stekepanne med litt olje.
  • Tilsett kjøttdeigen og stek under omrøring. Tilsett hermetiske tomater, kalvefond, tomatpuré og krydder.
  • Rør og la koke i ca 15 minutter.
  • Skrell og riv gulrøttene grovt og kok opp med de siste 10 minuttene. Tilsett fløten og kok opp ytterligere 5 minutter. Smak til med salt.
  • Serveres med glutenfri pasta

Ingredienser

  • 1  stk vårløk, grønn del
  • 1  ss hvitløksolje (kan sløyfes)
  • 400  g kjøttdeig
  • 500  g hermetiske tomater
  • 2  ss kalvefond
  • 1  ts soyaolje
  • 1  ss tomtatpuré
  • 1  ss tørket oregano
  • 1  ss tørket basilikum
  • 1  ts grovkvernet sort pepper
  • 0.5  ts chilipulver (kan sløyfes)
  • 2  stk gulrøtter
  • 1  dl laktosefri matfløte (kan sløyfes)
  • salt