Skip to main content
icon

Biffspyd med fetaost, poteter og grønn salat med basilikum

Laktosefritt
Lav FODMAP

Biffspyd med fetaost, poteter og grønn salat med basilikum

Laktosefritt

Lav FODMAP

Tilberedningstid: ca. 35 minutter

Slik gjør du det

  1. Kutt potetene, kok dem i saltet vann i ca. 15-20 minutter.
  2. Smuldre fetaosten i karbonadedeigen, rør inn revet sitronskall og finhakket vårløk og smak til med salt og pepper. Form farsen til 8 avlange pølser, legg dem på spyd og stek dem gylden i litt olivenolje på middels varme i ca. 8-10 minutter.
  3. Bland halvparten av basilikumbladene med litt olivenolje og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Skjær squash og gulrøtter i veldig tynne skiver, og mariner dem i basilikumoljen. Skyll salaten og slyng den tørr.
  4. Vend salaten med de resterende basilikumbladene og de marinerte grønnsakene og server salaten med biffspydene og potetene.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 1

    kg

    små poteter

  • 1

    pakke karbonadedeig (400 g)

  • 1

    pakke fetaost

  • 1

    sitron

  • 3

    vårløk (grønn del)

  • hvitløksolje etter smak

  • 1

    potte basilikum

  • 1

    squash

  • 2

    gulrøtter

  • 1

    pakke/pose salat

  • olivenolje

  • svart pepper

  • salt