BIFFSPYD MED FETAOST, POTETER OG GRØNN SALAT MED BASILIKUM
Laktosefritt
Lav FODMAP
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Slik gjør du det
- Kutt potetene, kok dem i saltet vann i ca. 15-20 minutter.
- Smuldre fetaosten i karbonadedeigen, rør inn revet sitronskall og finhakket vårløk og smak til med salt og pepper. Form farsen til 8 avlange pølser, legg dem på spyd og stek dem gylden i litt olivenolje på middels varme i ca. 8-10 minutter.
- Bland halvparten av basilikumbladene med litt olivenolje og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Skjær squash og gulrøtter i veldig tynne skiver, og mariner dem i basilikumoljen. Skyll salaten og slyng den tørr.
- Vend salaten med de resterende basilikumbladene og de marinerte grønnsakene og server salaten med biffspydene og potetene.
Ingredienser
- 1 kg små poteter
- 1 stk pakke karbonadedeig (400 g)
- 1 stk pakke fetaost
- 1 stk sitron
- 3 stk vårløk (grønn del)
- hvitløksolje etter smak
- 1 stk potte basilikum
- 1 stk squash
- 2 stk gulrøtter
- 1 stk pakke/pose salat
- olivenolje
- svart pepper
- salt