Skip to main content
icon

Kjøttsaus og spaghetti

Laktosefritt
Lav FODMAP

Kjøttsaus og spaghetti

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Finhakk vårløk og chili. Stek raskt i olje i en stekepanne. Tilsett kjøttdeigen og stek under omrøring slik at den smuldrer. Rør inn tomatpuréen og stek i et minutt. Tilsett knuste tomater, salt, pepper, urter og grønnsaksbuljong. Rør og la småkoke i ca. 10 minutter. Tilsett eventuelt litt vann (1 dl).
  2. Kok spagettien etter anvisning på pakken.
  3. Hell på fløten, smak til og tilsett eventuelt mer krydder. La småkoke i ca 6-8 minutter.
  4. Server med revet parmesanost og en god salat.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 3

    stk

    vårløk, den grønne delen

  • 1

    stk

    rød chili avhengig av styrke

  • 500

    g

    kjøttdeig

  • olje

  • 2

    ss

    tomatpuré

  • 1

    stk

    boks knuste tomater á 500 g

  • salt og pepper

  • 1

    ts

    oregano

  • 1

    ts

    rosmarin

  • 1

    ts

    basilikum

  • 1

    ts

    timian

  • 1

    ts

    gressløk

  • 1

    ss

    løkfri grønnsaksbuljong

  • 2

    dl

    laktosefri matfløte

  • 4

    stk

    porsjoner glutenfri spagetti