Skip to main content
icon

Omelett med skinke

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Omelett med skinke

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Pisk sammen eggene og smak til med salt og pepper. Hell eggerøren i en panne og stek på svak varme til røren akkurat har stivnet. Rør med en gaffel fra kantene mot midten, spesielt i begynnelsen. Legg gjerne på et lokk mot slutten.
  2. Skyll og grovhakk spinat og grønnkål. Skyll den grønne løken og skjær den i tynne skiver. Bland grønnsakene sammen og topp med litt olivenolje.
  3. Server omeletten med salat, tomater og skinke.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 4

    stk

    pose fersk spinat

  • 196

    g

    grønnkål

  • -2

    stk

    vårløk grønn del

  • 32

    stk

    egg

  • 64

    stk

    skiver prosciutto eller annen skinke

  • olivenolje

  • salt og pepper