KREMET PASTA MED PESTO OG KYLLING
Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP
Slik gjør du det
- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Skjær kyllingen i biter. Stek i en panne i litt smør. Smuldre fetaosten, riv tomatene og bland med creme fraiche og pesto i en kjele. Varm opp til alt er smeltet. Tilsett den stekte kyllingen og varm alt sammen. Spe eventuelt med litt laktosefri fløte.
- Server kyllingen med pasta, ruccola og dryss til slutt over pinjekjernene.
Ingredienser
- 4 stk porsjoner glutenfri penne pasta
- 4 stk kyllingfileter
- smør
- 100 g fetaost hvor laktoseinnholdet er maksimalt 1g/100g
- 10 stk soltørkede tomater
- 2 dl laktosefri crème fraiche
- 3 ss grønn pesto
- ruccola
- 1 håndfull pinjekjerner