Skip to main content
icon

Kjøttboller

Laktosefritt
Lav FODMAP

Kjøttboller

Laktosefritt

Lav FODMAP

TIPS! Det går fint å fryse ned kjøttbollene. De kan da varmes i stekepanne på lav varme i ca. 20 min.

Slik gjør du det

  1. Bland brødsmuler og melk og la det svelle 10 minutter.
  2. Tilsett kjøttdeig, finhakket vårløk, egg, kalvefond, salt og sort pepper.
  3. Rør sammen til en glatt røre og form kjøttdeigen til kjøttboller i ønsket størrelse.
  4. Stek dem i smør på middels varme i 3-5 minutter.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 0.5

    dl

    glutenfrie brødsmuler

  • 1

    dl

    laktosefri melk

  • 500

    g

    kjøttdeig

  • 3

    stk

    vårløk, grønn del

  • 1

    stk

    egg

  • 2

    ss

    kalvefond

  • 1

    ts

    salt

  • 1

    ts

    sort pepper

  • smør