Skip to main content
icon

Havre- og bananbarer

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Havre- og bananbarer

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 175°.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  3. Mos bananen og bland den sammen med sirup og egg. Rør godt til en jevn røre.
  4. Fordel utover i en avlang brødform kledd med bakepapir.
  5. Glatt overflaten og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. La avkjøles.
  6. Skjær kaken i passe store barer og oppbevar i en krukke i kjøleskapet.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

6 stk.

  • 12

    dl

    havregryn

  • 4

    dl

    gresskarkjerner

  • 8

    håndfull

    kokosmasse

  • 4

    dl

    tørkede tyttebær eller blåbær

  • 2

    stk

    banan

  • 8

    ss

    sirup

  • 4

    stk

    egg