Skip to main content
icon

Chèvrepai med oliven

Lav FODMAP

Chèvrepai med oliven

Lav FODMAP

Sprøtt skall og kremete fyll – her har vi en pai som kommer til å falle i smak!

Slik gjør du det

  1. Begynn med deigen. Bland ingrediensene i en bolle, og rør til deigen blir smidig. Kjevle ut deigen, og dekk paiformen. Forstek deigen i 10 minutter på 200 grader. Ta ut paien og fortsett med fyllet!
  2. Fres spinaten i litt olivenolje, salt og pepper.
  3. Bland crème fraîche med eggene, og hell spinaten og de soltørkede tomatene i røren.Tilsett salt og pepper. Hell fyllet i paiformen.
  4. Fordel chèvre og oliven oppå røren på paien, og stek paien i cirka 40 minutter på 175 grader.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

Paibunn

  • 125

    g

    kjøleskapskaldt smør

  • 3

    dl

    siktet speltmel

  • 1

    ss

    kaldt vann

Fyll

  • 150

    g

    fersk spinat

  • 50

    g

    soltørkede tomater

  • 3

    dl

    laktosefri crème fraîche

  • 3

    stk

    egg

  • 150

    g

    chèvre

  • 1

    håndfull

    oliven

  • 1

    krm

    salt og pepper

  • 1

    ss

    olivenolje