Skip to main content
icon

Bounty sjokolade

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Bounty sjokolade

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Bland alle ingrediensene unntatt sjokoladen i en tykkbunnet kjele
  2. Kok opp under konstant omrøring i 6–7 minutter.
  3. Trykk ut kokosmassen i en avlang brødform kledd med bakepapir. La det avkjøles og sett i fryseren i 1 1⁄2–2 timer.
  4. Smelt sjokoladen i vannbad. Skjær kokosmassen i biter og dypp i sjokoladen. Legg bitene til avkjøling på et brett. Oppbevares i kjøleskap.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

6 stk.

  • 4.012

    dl

    laktosefri kremfløte

  • 4

    dl

    kokosmelk

  • 200

    g

    laktosefri smør

  • 4

    dl

    lys sirup

  • 4

    ss

    sukker

  • 800

    g

    kokosmasse

  • 1600

    g

    mørk sjokolade