Skip to main content
icon

Banankake

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Banankake

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 175°.
  2. Smør en brødform og ha i brødsmulene.
  3. Smelt smøret.
  4. Mos bananene og grovhakk valnøttene. Pisk egg og sukker hvitt og luftig.
  5. Tilsett bananer, smør, fløte og de tørre ingrediensene. Bland grundig.
  6. Hell røren i formen og stek i nedre del av ovnen i ca. 45 minutter.
  7. La kaken avkjøles i formen i ca. 5 minutter før du snur den på hodet og vipper ut kaken.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner

1 Kake

  • Smør til formen

  • 400

    g

    smør

  • 8

    stk

    bananer

  • 400

    g

    valnøtter

  • 8

    stk

    egg

  • 8

    dl

    melis

  • 16

    ss

    laktosefri fløte

  • 10

    dl

    glutenfri finmelblanding

  • 2

    ts

    natron

  • 8

    ts

    bakepulver

  • 4

    ts

    vaniljesukker

  • 2

    ts

    salt