Skip to main content
icon

Vegetar pytt i panne

Lav FODMAP

Vegetar pytt i panne

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 220 grader.
  2. Hakk vårløken. Skrell og kutt poteter og rotgrønnsaker i 1 cm terninger. Ha alt i en ildfast form og drypp over med olivenolje.
  3. Salt og pepper. Smak til med timian og rosmarin og rør godt.
  4. Stek midt i ovnen i ca 20–25 minutter under omrøring
  5. Server pytt i pannen med stekt egg og syltede rødbeter
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 2

    stk

    vårløk, grønn del

  • 8

    stk

    poteter

  • 4

    stk

    pastinakk

  • 0.5

    stk

    sellerirot

  • 2

    stk

    store gulrøtter

  • oliven olje

  • 1

    ts

    tørket timian

  • 1

    ts

    tørket rosmarin

  • salt

  • nykvernet sort pepper

  • 4

    stk

    stekte egg

  • Syltet rødbeter