Vegetar pytt i panne
Lav FODMAP
Slik gjør du det
- Sett ovnen på 220 grader.
- Hakk vårløken. Skrell og kutt poteter og rotgrønnsaker i 1 cm terninger. Ha alt i en ildfast form og drypp over med olivenolje.
- Salt og pepper. Smak til med timian og rosmarin og rør godt.
- Stek midt i ovnen i ca 20–25 minutter under omrøring
- Server pytt i pannen med stekt egg og syltede rødbeter
Ingredienser
4
porsjoner
- 1 porsjoner
- 2 porsjoner
- 3 porsjoner
- 4 porsjoner
- 5 porsjoner
- 6 porsjoner
- 7 porsjoner
- 8 porsjoner
- 9 porsjoner
- 10 porsjoner
-
2
stk
vårløk, grønn del
-
8
stk
poteter
-
4
stk
pastinakk
-
0.5
stk
sellerirot
-
2
stk
store gulrøtter
-
oliven olje
-
1
ts
tørket timian
-
1
ts
tørket rosmarin
-
salt
-
nykvernet sort pepper
-
4
stk
stekte egg
-
Syltet rødbeter