Aubergineruller med fetaostkrem
Slik gjør du det
- Sett ovnen på 225 grader. Kutt auberginen i ca. 3-5 mm tynne skiver og legg de ut på en stekeplate med bakepapir. Pensle med olivenolje, og ha over salt og pepper.
- Stek i ovnen til de får litt farge, ca. 15 min. Ta ut og la de avkjøles.
- Grovhakk valnøtter og bland inn smuldret fetaost, crème fraiche, cottage cheese og hakkede urter. Smak til med salt og pepper.
- Legg en skje med blandingen på hver aubergineskive. Rull skiven sammen og legg dem i en form. Riv litt ost over og gratinér i ca. 10 minutter ved 220 grader.

Ingredienser
- 1 porsjoner
- 2 porsjoner
- 3 porsjoner
- 4 porsjoner
- 5 porsjoner
- 6 porsjoner
- 7 porsjoner
- 8 porsjoner
- 9 porsjoner
- 10 porsjoner
-
2
store auberginer
-
olivenolje
-
2
dl
valnøtter
-
150
g
fetaost
-
2
dl
laktosefri cottage cheese
-
1
dl
laktosefri crème fraiche
-
2
dl
valgfri hakket fersk/fryst urter
-
litt revet ost
-
salt og sort pepper