Skip to main content
image

Aubergineruller med fetaostkrem

Aubergineruller med fetaostkrem

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 225 grader. Kutt auberginen i ca. 3-5 mm tynne skiver og legg de ut på en stekeplate med bakepapir. Pensle med olivenolje, og ha over salt og pepper.
  2. Stek i ovnen til de får litt farge, ca. 15 min. Ta ut og la de avkjøles.
  3. Grovhakk valnøtter og bland inn smuldret fetaost, crème fraiche, cottage cheese og hakkede urter. Smak til med salt og pepper.
  4. Legg en skje med blandingen på hver aubergineskive. Rull skiven sammen og legg dem i en form. Riv litt ost over og gratinér i ca. 10 minutter ved 220 grader.
image

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 2

    store auberginer

  • olivenolje

  • 2

    dl

    valnøtter

  • 150

    g

    fetaost

  • 2

    dl

    laktosefri cottage cheese

  • 1

    dl

    laktosefri crème fraiche

  • 2

    dl

    valgfri hakket fersk/fryst urter

  • litt revet ost

  • salt og sort pepper