ONE POT GRYTE
Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP
Koketid 2 timer
Slik gjør du det
- Skjær kjøttet i jevne biter og brun litt om gangen i smør i en stekepanne. Varmen må være sterk slik at det raskt dannes en stekeskorpe. Legg det brunede kjøttet i en kjele. Tilsett salt, pepper, laurbærblad, vann og kraft. La koke på lav varme med lokk på i ca. 1 - 1 ½ time.
- Skrell og skjær poteter, gulrøtter og pastinakk i biter. Skyll og skjær purren i biter. Rør alle grønnsakene i kjelen. Smak til med soyasaus og timian. La koke i ytterligere 15 minutter.
- Server med et godt brød.
Ingredienser
- 500 g beinfri storfekjøtt
- smør
- salt og pepper
- 3 stk laurbærblad
- 5 dl vann
- 3 ss oksekraft
- 5 stk poteter
- 2 stk gulrøtter
- 1 stk pastinakk
- 1 stk purre grønn del
- 2 ts maisenna
- 1 ts soyasaus
- 2 ts timian