Skip to main content
icon

One pot gryte

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

One pot gryte

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Koketid 2 timer

Slik gjør du det

  1. Skjær kjøttet i jevne biter og brun litt om gangen i smør i en stekepanne. Varmen må være sterk slik at det raskt dannes en stekeskorpe. Legg det brunede kjøttet i en kjele. Tilsett salt, pepper, laurbærblad, vann og kraft. La koke på lav varme med lokk på i ca. 1 - 1 ½ time.
  2. Skrell og skjær poteter, gulrøtter og pastinakk i biter. Skyll og skjær purren i biter. Rør alle grønnsakene i kjelen. Smak til med soyasaus og timian. La koke i ytterligere 15 minutter.
  3. Server med et godt brød.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 2000

    g

    beinfri storfekjøtt

  • smør

  • salt og pepper

  • 12

    stk

    laurbærblad

  • 20

    dl

    vann

  • 12

    ss

    oksekraft

  • 20

    stk

    poteter

  • 8

    stk

    gulrøtter

  • 4

    stk

    pastinakk

  • 4

    stk

    purre grønn del

  • 8

    ts

    maisenna

  • 4

    ts

    soyasaus

  • 8

    ts

    timian