One pot gryte
Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP
Koketid 2 timer
Slik gjør du det
- Skjær kjøttet i jevne biter og brun litt om gangen i smør i en stekepanne. Varmen må være sterk slik at det raskt dannes en stekeskorpe. Legg det brunede kjøttet i en kjele. Tilsett salt, pepper, laurbærblad, vann og kraft. La koke på lav varme med lokk på i ca. 1 - 1 ½ time.
- Skrell og skjær poteter, gulrøtter og pastinakk i biter. Skyll og skjær purren i biter. Rør alle grønnsakene i kjelen. Smak til med soyasaus og timian. La koke i ytterligere 15 minutter.
- Server med et godt brød.
![icon](/sites/default/files/2024-03/bilde8_1.jpg)
Ingredienser
- 1 porsjoner
- 2 porsjoner
- 3 porsjoner
- 4 porsjoner
- 5 porsjoner
- 6 porsjoner
- 7 porsjoner
- 8 porsjoner
- 9 porsjoner
- 10 porsjoner
-
2000
g
beinfri storfekjøtt
-
smør
-
salt og pepper
-
12
stk
laurbærblad
-
20
dl
vann
-
12
ss
oksekraft
-
20
stk
poteter
-
8
stk
gulrøtter
-
4
stk
pastinakk
-
4
stk
purre grønn del
-
8
ts
maisenna
-
4
ts
soyasaus
-
8
ts
timian