Marinert svinekam med bokhvete og coleslaw
Slik gjør du det
- Skyll bokhveten i varmt vann og kok etter anvisningen på pakken. Bland en marinade av soyasaus, sirup, hvitløksolje og tomatpuré. Pensle svinekamskivene med marinaden og stek dem noen minutter på hver side i smør eller olje i en stekepanne.
- Coleslaw Skrell og riv gulrøttene grovt, riv kålen med en ostehøvel.
- Bland gulrøtter og hvitkål med majones, crème fraiche og dijonsennep. Smak til med salt, pepper og sukker. Skjær svinekam i mindre biter og server med bokhvete og coleslaw.

Ingredienser
- 1 porsjoner
- 2 porsjoner
- 3 porsjoner
- 4 porsjoner
- 5 porsjoner
- 6 porsjoner
- 7 porsjoner
- 8 porsjoner
- 9 porsjoner
- 10 porsjoner
-
1
ss
soyasaus
-
1
spiseskje
sirup
-
2
ss
hvitløksolje (kan sløyfes)
-
1
ss
tomatpuré
-
500
g
oppskåret beinfri svinekam
-
smør eller olje
-
hel bokhvete
Coleslaw
-
3
gulrøtter
-
1
stk
hvitkål, ca 200 g
-
2
ss
majones
-
4
ss
laktosefri crème fraiche
-
1
ts
dijonsennep
-
salt og sort pepper
-
1
klype
sukker