Skip to main content
image

Marinert svinekam med bokhvete og coleslaw

Marinert svinekam med bokhvete og coleslaw

Slik gjør du det

  1. Skyll bokhveten i varmt vann og kok etter anvisningen på pakken. Bland en marinade av soyasaus, sirup, hvitløksolje og tomatpuré. Pensle svinekamskivene med marinaden og stek dem noen minutter på hver side i smør eller olje i en stekepanne.
  2. Coleslaw Skrell og riv gulrøttene grovt, riv kålen med en ostehøvel.
  3. Bland gulrøtter og hvitkål med majones, crème fraiche og dijonsennep. Smak til med salt, pepper og sukker. Skjær svinekam i mindre biter og server med bokhvete og coleslaw.
image

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 1

    ss

    soyasaus

  • 1

    spiseskje

    sirup

  • 2

    ss

    hvitløksolje (kan sløyfes)

  • 1

    ss

    tomatpuré

  • 500

    g

    oppskåret beinfri svinekam

  • smør eller olje

  • hel bokhvete

Coleslaw

  • 3

    gulrøtter

  • 1

    stk

    hvitkål, ca 200 g

  • 2

    ss

    majones

  • 4

    ss

    laktosefri crème fraiche

  • 1

    ts

    dijonsennep

  • salt og sort pepper

  • 1

    klype

    sukker