HALLOUMI STROGANOF
Laktosefritt
Lav FODMAP
Slik gjør du det
- Skjær halloumien i terninger og stek i halvparten av oljen over høy varme til det får farge. Løft opp og sett til side.
- Tilsett resten av oljen og stek tomatpuréen i et par minutter.
-
Tilsett creme fraiche, karri, soyasaus og bland med halloumien.
- Kok opp og la det småkoke i ca 5-10 minutter under et lokk.
- Smak til med salt og pepper. Server med kokt basmatiris og bønner.
Ingredienser
- 400 g halloumi
- 2.5 dl laktosefri crème fraiche
- 3 ss tomatpuré
- 1 ts karri
- 0.5 ts soya saus
- 2 ss rapsolje
- noen dråper hvitløksolje (kan sløyfes)
- noen dråper løkolje (kan sløyfes)
- salt og sort pepper
- 4 stk basmatiris
- 6 dl ferske eller frosne bønner